HAJJ REGISTRERING FOR 2023

Dette er en generell registrering for hajj 2023. Vi vil komme tilbake med detaljert informasjon om våre ulike pakker ganske snart. Høyst sannsynlig vil det bli tre pakker, Økonomi, Switch (8 dager foran haram og resten i Mina) og 5* pakke. Prisen vil ligge på ca. 60 til 90.000 kroner.

Ved påmelding betales kr 2000 som ikke er refunderbar ved kansellering.

Så fort pakken er klar blir den presentert for deg og du kan velge hvilken du vil reise på.

Avreise blir tidligst 14.06.23 og retur ca rundt 8.7.2023

Reiseforsikring er obligatorisk for denne reisen.

TRYKK HER FOR Å REGISTRERE DEG

Det vil være store endringer for Hajj reisen
Ministeriet for Hajj og Umrah har annonsert at registreringen for Hajj 2023 nå er åpnet. Det er bare få dager å registrere seg for Hajj, og registrering forventes å stenge 6. februar 2023.
Forandringene
I år vil alle hajj-pakker for 60 land som inkluderer Norge, Storbritannia, USA, Canada og alle europeiske land kun selges av en av 7 lisensierte Hajj-operatører i Saudi-Arabia.
Noen av de lisensierte Saudi baserte hajj-operatørene vil drive en ren direktesalg slik som Motawif gjorde i fjor, mens andre vil jobbe i samarbeid med lokale Hajj byråer. Mishkaat Norge AS er en av de som har fått denne avtalen på plass og jobber nå for gjennomføring av Hajj. Dette innebærer at vi vil jobbe med opplæring, informasjonsarbeid, og ta med gruppeledere og imam fra Norge som vil bistå i Saudi Arabia.
Når registreringen stenger 6 februar, vil vi arrangere et møte for å fortelle om pakkene og praktisk informasjon og prosessen videre mot avreise.
Det er viktig å huske at fristen er endelig 6 februar for registering. Dette må gjøres på Mishkaat sin registerings skjema og https://hajj.nusuk.sa/Account/LogIn
Hajj 2023 blir gjennomført i perioden 14. Juni til 7. Juli . Vi jobber også med en kortpakke på maksimum 13 dager