Hajj 2024 – INTERESSESKJEMA

Dette er en uforpliktet påmelding til Hajj 2024. Dette er kun et interesse skjema for å se hvem som er interessert i å reise på Hajj 2024 og hva slags preferanser det kommer til å være. Vi antar at prisen på Hajj vil være lik eller høyere enn Hajj 2023 og dermed gitt et estimerterte priser. Hajj vil foregår mellom 14. Juni og 19 Juni For kortpakke innebærer det avreise 10 Juni og hjemkomst ca 24 Juni. For langpakken vil det være ca 7 Juni med hjemkomst ca 30 juni. Prisen vil ligge mellom 100.000 til 150.000 kroner. Dette er kun estimater som vi har på dette tidspunktet. Merk at avstanded på økonomipakke vil være ca 5-7 km fra Haram, men ligge ikek mer enn 1-2km unna Mina hvor størsteparten av tiden under Hajj skal tilbringes.

Alle interessenter vil få fortløpende informasjon. Dere kan også meldere inn i vår Whatsapp gruppe : https://chat.whatsapp.com/IZPqkmgs4iy3VPBAB9qihI

Hajj er en krevende reise, vi trenger derfor å vite om du klarer deg på egenhånd uten hjelp fra andre. Har du behov for rullestol eller har en funksjonshemning som gjør at du trenger hjelp svar Nei i skjemaet over.
Her kan du vise hva slags pakker du er interessert i. Økonomipakke vil innebære at man bor i nærheten av Mina ( f.eks. Aziza ) før Hajj, og bor sentralt i Medina med en god 4 eller 5 stjerners hotell. Ønsker man å bo i nærheten av Haram i en god 4 eller 5 stjerners hotell før Hajj, og ha samme standard i Meidna kan man velge det. Det er også viktig for oss å vite om du ønsker å reise på en kortpakke ( 14 dager ) eller en langpakke som har en varighet på 23 dager.
Hvis du reiser alene kan du f.eks. bo helt alene ( vil koste ganske mye ) eller dele rom med f.eks andre ( dette kan være opp til 5 stk i et rom ). Reiser man f.eks. med ektefelle kan man spesifiser at man kun ønsker å dele rom med de jeg reiser sammen med, slik at man får et dobbelt rom.